Наталија и Јулија откриле су како је почела цела прича са псом Бекијем кога су оставиле у пансион за удомљавање: 

- То је било случајно. Нисмо га наменски удомиле. Другарица нас је у пола ноћи позвала и рекла да је нашла пса, штене од четири отприлике месеца, према процени ветеринара, и рекла је да не може она никако да га узме у центру Београда јер има  већ пса који је већ агресиван према другим псима. Ми нисмо имале срца да кажемо да не може код нас, иако смо знале да немамо услова да га чувамо. Живимо у малом изнајмљеном стану - започела је једна од сестара.

- Многи су коментарисали да пас није играчка и да кад одлучиш да га узмеш, мораш да размишљаш о свему што те чека. Кад је дошао тренутак да кажете пуј пике не важи? Што сте се одлучиле да Бекија дате у прихватилиште? - питала је Ирина.

 

 

- Од почетка смо планирале да га негде збринемо. Први видео који смо објавиле био је да га дајемо на удомљавање и нико се није одазвао и од тада смо рекле он је сад код нас, видећемо како и шта ћемо с њим. Први видео о Бекију замолиле смо смо пратиоце да поделе да нађемо псу дом и нисмо му нашле дом - рекле су оне и додале:

- Не волимо кад се шире дезинформације, поготово на ружан начин. Ми демантујемо то да смо из кућних услова избациле пса у азил. Тај пас никада се није навикао на стан, он је са улице. Заволео нас је, али нисмо само ми њему биле власнице. Није само с нама проводио време. Већину времена је проводио код нашег деде у Сопоту који има услове и огромно двориште - тврде близнакиње, а на питање водитељке зашто пас није трајно остао код деде, кажу да он сада нема услове да га чува.

Пред крај приче, Вукотићка их је питала да ли им је нешто дужна, пошто је чула да наплаћују своја гостовања.

 

 

- Мислила сам да сте се наљутиле на мене, али знам тачно шта сам рекла, чућете после. Све колеге питају колико сте ми наплатиле гостовање, ја кажем ништа, па да вас питам, јесам ли вам нешто дужна? - питала је водитељка, на шта су оне рекле:

- Појединим телевизијама наплаћујемо, али вама не треба. Ви сте са културним садржајем и опет бисмо дошле - завршиле су причу фитнес близнакиње.

БОНУС ВИДЕО: