Физиотерапеут рукометног клуба Загреб шаљивом објавом на друштвеним мрежама позвао је навијаче на наредну утакмицу у оквиру Лиге шампиона, алудирајући на то да Арена не мора да буде пуна само због српске певачице.

Уз напомену да и сам слуша такву музику и да нема ништа против четири концерта Александре Пријовић, Дамир Кајба позвао је Загрепчане на меч против данског Алборга, у четвртом колу групне фазе Лиге шампиона.

Фото: АТА имагес

 

Жеља му је да његови суграђани у што већем броју испуне трибине, а ако не може да буде пуна хала, онда барем да се доњи прстен дворане добро попуни!

- Четврти по реду! Дођи у Арену Загреб. Не, није Александра Пријовић, него РК Загреб игра четврту по реду утакмицу Лиге шампиона с ХЦ Алборг, којег предводи један од најбољих играча света, Микел Хансен. Ако може Александра (против дотичне немам ништа и сам слушам такву музику) напунити Арену Загреб за озбиљну лову, да видим можемо ли бесплатно напунити барем доњи прстен Арене, како бисмо погурали наше момке да пробају да освоје важне бодове. За оне неодлучне, чуо сам из прве руке да ће Александра бити на утакмици, па је то прилика за фанове да се сликају и узму аутограме. Што би рекао мој пријатељ Ведран Миоч, лаку ноћ Хрватска или Рвацка, свеједно! Утакмица је у четвртак 12.10. у 18.45 сати. Првих 100 који дођу имају за награду осећај да спорт још није умро.... Улазнице бесплатне! - написао је у објави физиотерапеут Дамир Кајба.

Рукометаши Загреба имају победу и два пораза након прва три кола групе А у Лиги шампиона, а тренутно заузимају шесту позицију. То место би их, уколико га сачувају, одвело у наредну фазу такмичења, што би био веома добар резултат за хрватски клуб у којем игра и српски репрезентативац Милош Кос.

Хрватски представник ће имати још неколико покушаја да напуни Арену у Загребу пре него што на том месту Александра Пријовић крочи на сцену. Српска певачица ће након три огромна концерта у Београду одржати чак четири наступа у Загребу, а карте за концерте који су заказани за први, други, трећи и четврти децембар "плануле" су у рекордном року. Са четири узастопна концерта у загребачког Арени Александра је изједначила "рекорд" Дина Мерлина, а надмашила све хрватске извођаче који су наступали на истом месту!

БОНУС ВИДЕО:

(Мондо)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".