Шушкало се наиме да певач болује од опаке болести, али је истина скроз другачија.

- Много се писало о његовој болести, али ништа није тачно. Тома је имао једну ретку болест, али није то ни болест. Имао је некве папиломе на бешици. То је добио после вакцине „Вариола Вера“, тада су морали сви да се вакцинишу, али им нико није рекао да не смеју да пију. Он и његов друг су се вакцинисали истог дана и после тога одмах отишли на Таш и онда су пили једно 24 сата. Када су дошли кући, и један и други су имали проблеме, почели су да мокре крв. Када је Тома отишао код лекара, рекли су му да никако није смео 48 сати да пије, рекла је Гордана у емисији „Претрес“ и додала:

- Није хтео на време да иде код лекара. Требао је редовно ићи на цистоскопију, да се на време то санира и није смео никако да пије после тога и да једе љуто итд, али он није хтео тако да живи. Сећам се његових последњих дана, тачније после велике операције професор Манојловић му је рекао: „Имаш шансу да продужиш живот још десетак година, али под режимом или да наставиш овако како живиш, али то неће трајати дуго“.

Фото: Архива Новости

 

 

Тома је према речима Гордане одлучио у свом препознатљивом стилу и рекао да ће он да живи како хоће, па макар то трајало још три месеца, и на жалост тако се и догодило.

- Мало ко зна је да је Тома имао једну велику операцију, која је била успешна и он једно седам, осам година није имао никаквих проблема. Али је онда имао удес, Јатов аутобус је налетео на њега и ту га је поломио. Тада је био на Клиничком и они су му извадили један бубрег, што је за њега било кобно. Чим су му извадили један бубрег, други је био критичан и од тада је све кренуло на доле. То се десило негде у септембру, а у марту је завршио у болници. Тада је отпевао последњи 8. март и отишао у болницу и више није изашао, испричала је Гордана.

(Гранд Онлине)

БОНУС ВИДЕО: