Пре неколико месеци регионални медији су писали да се Хулија удаје, и то за богатог шеика у Катару.

Према причи једне од Елминих колегиница која је желела да остане анонимна, певачица је одушевљена будућим зетом, али за сад је мистериозна, о детаљима свадбе своје ћерке не жели да говори јавно како се нешто не би изјаловило.

- Елма је одушевљена будућим зетом. Тамо су сви очарани Хулијином лепотом. Односе се према њој као према принцези. Они се забављају већ неко време и одмах су сви знали да су створени једно за друго - рекао је извор и додао да Хулија живи на релацији Катар-Србија, али да ће се у неком тренутку у потпуности преселити тамо.

Фото: АТА имагес

 

 

- Елма и Хулија су јако везане. Елми је најважнија њена срећа и увек је подржавала њене изборе па тако и овај, који је многе изненадио. Ускоро ће и сама посетити Катар - прича извор.

- Елмину мезимицу јавни живот превише не занима, иако је веома талентована за музику. Пре неколико година је снимила и дует с мајком који је добро прошао у јавности, али она је одлучила да крене другим путем. Прави је зврк, обожава да мења имиџ - испричао је извор.

Ипак, сама певачица је недавно за медије признала да ускоро одлази за Катар и да је већ на страни свог будућег зета.

Фото: АТА имагес

 

 

- Јао, удаће се Хулија ваљда. Само знам да ћу бити на страни свог будућег зета. Подржавам га и унапред жалим. Она је посебна. Опасница једна, тотална супротност мени. Нема ништа на мене, тотално је другачија. Ја сам добрица, а она гази само. Радикална је, само црно-бело, нема ништа сиво. Иде сад за Катар, биће ту свашта нешто - уз осмех је пред камерама емисије "Ексклузивно" рекла Елма која је позната по хитовима: "Градске приче", "Корак до дна" и бројним другим.

(Нова)