Једанаестогодишњи дечак оптужен је да је упуцао двојицу 13-годишњака након што су се у понедељак увече посвађали на тренингу омладинаца у централној Флориди, саопштиле су власти. Снимак са надзорне камере и позив 911 откривају хаос који је настао када је 11-годишњак упуцао двојицу тинејџера.

На снимку се види како дечак трчи према аутомобилу, где је зграбио пиштољ и почео да пуца, преноси НБЦ Миами. Мајка једног од рањених дечака очајнички је звала у помоћ након инцидента. У њеном гласу у позиву 911 чује се паника. "Мој син је упуцан! Мој син, у леђа", чује се како мајка говори.

Полиција је стигла на лице места у понедељак око 20.30 сати након што је наводно свађа довела до сукоба. Шеф полиције Мајк Меккинли рекао је да је дечак отишао до аута мајке и зграбио необезбеђен пиштољ, пре него што је упуцао једног 13-годишњака у раме и другог у торзо. "То није добро. Не би требало да имамо 11-годишњаке који имају приступ оружју и мисле да могу да реше спор ватреним оружјем", рекао је шеф полиције.

Двојица тинејџера превезана су у оближњу болницу и њихово стање је стабилно. Нападач је ухапшен и оптужен за покушај убиства другог степена. Меккинли је рекао да млади уништавају своје животе покушавајући пиштољима да реше своје проблеме. И мајци осумњиченог дечака прете тужбе јер је оставила пиштољ на доступном месту.

БОНУС ВИДЕО: