Како је може видети на снимку, ламборџини је покушавао да прође поред белог кампера који је возио испред њега док се колона шарених спортских аутомобила јуче кретала путем у Јужној Сардинији.

Неколико секунди касније, црвени ферари иза њега покушава да престигне у исто време, узрокујући да се ламборџини закуца у кампер, који се затим преврнуо.

Ферари се преврнуо на другу страну пута, где се запалио, при чему је пар из Швајцарске који је био у аутомобилу изгорео. Настрадали су из Швајцарске.

Пар који је путовао у камперу, повређен је и пребачен у болницу.

- Лежали смо на нашим седиштима. На тренутак смо ћутали у неверици. Онда сам погледао своју жену у очи и питао је да ли је добро. Климнула је главом - рекао је Лоренцо М, који је био у камперу. Пар је испузао између седишта и успео да побегне из возила.

- Када смо изашли, мислили смо да смо у паклу - додао је. Ферари је био у пламену и са свих места несреће чули су се врисци, преноси Билд.

Пар у ламборџинију такође је повређен и хоспитализован.

Власти су заплениле остатке три возила док се истрага наставља, а према писању италијанских медија, сви путници у луксузним аутомобилима учествовали су на догађају Сардиниа Суперкар Експериенс, где се, током шест дана, учесници севозе преко острва у фераријима и ламборџинијима, посећују видиковце и ноће у скупим хотелима.

БОНУС ВИДЕО:

(Дејли мејл)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".