Наша позната глумица Бранка Пујић супруга је чувеног глумца Драгана Гагија Јовановића својим изгледом у 59. години живота одушевљава јавност, а њена рутина је толико базична да је могу применити све жене и повести рачуна о свом изгледу.

Бранка Пујић је и мајка Анђеле Јовановић Дудаш која је од мајке и оца наследила природну лепоту и глумачки таленат, а фотографија са плаже мајке и ћерке потврђује да њима нису потребни ни шминка, ни филтери, ни филери – само море и сунце и мало одмора од свакодневнице.

Овај снимак који је Анђела направила на плажи, где је њена мајка без трунке шминке – показује да се на њеном лицу не виде године.

Фото: АТА имагес

 

 

За младолик и негован тен заслужна је Бранкина рутина. Како је једном изјавила, воли да изгледа природно, па се у складу са тим шминка и преко дана и увече, годинама се негује код исте козметичарке која неагресивним методама чини њену кожу здравом и блиставом, и иде редовно код фризера – да се ошиша и офарба израстак.

“Моја јутарња нега започиње чишћењем коже након чега ставим крему за лице. Кад излазим из куће, не шминкам се пуно, најчешће само ставим благу подлогу, маскару и балзам за усне од ментола. Волим да изгледам блиставо, свеже, здраво. Увече поново очистим лице и намажем ноћну крему. Ретко може да ми се догоди да заспим а да пре тога не скинем шминку. У ту сврху добро ми дође млеко за лице које купујем у најближој апотеци”, изјавила је једном Бранка за Глорију.

(Стил)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".