Адел је признала колико тешко јој је пао развод, али и изнела мноштво детаља који су обележили њено детињство.

- Целог живота сам желела да имам традиционалну породицу коју чине оба родитеља и деца, будући да ја то у свом животу нисам имала јер је мој отац напустио маму и мене када сам имала две године. У најранијој младости сам обећала самој себи да ћу заувек остати уз особу са којом добијем децу. Зато сам и толико дуго покушавала да спасем брак - испричала је Адел, која се, иначе, од супруга Сајмона Конекија развела 2018. године, осам година након што су се заклели једно другом на вечну љубав и верност.

Фото: Јутјуб принтскрин/Saturday Night Live

 

- Схватила сам да желим да се разведем док сам решавала неки тест личности у новинама и када сам, одговарајући на питање "Шта је нешто што нико не зна о теби?", рекла: "Нико не зна да нисам срећна, да не живим него да животарим." Пријатељи су ме погледали зблануто и тада сам схватила да морам да предузмем нешто.

- Сматрала сам брак нечим веома важним и озбиљним, иако то из ове перспективе људима не изгледа тако. Знам да људи мисле да не поштујем институцију брака јер сам се тако брзо развела. Чак се и ја сама стидим што се све тако брзо одиграло - додала је певачица, истичући да би и даље могла да "повери живот свом супругу" будући да је он заслужан за то што је популарност и слава нису одвукли у погрешном смеру.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

- Одсуство оца ме је обележило за цео живот. Нисам имала било каква очекивања од икога што се тиче љубави када ме већ отац није волео. То је разлог зашто никад нисам умела да будем у здравој, функционалној вези. Са оцем сам поново успоставила контакт тек пре три године када је тешко оболео.

- Он у то доба није послушао никада било коју моју песму јер му је то било исувише болно. На крају је, пар месеци пре него што је преминуо, чуо цео мој последњи албум - открила је Адел.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

- Панични напади које сам почела да доживљавам након развода су утицали на то да се окренем вежбању како бих повратила контролу над својим телом. То је довело до тога да смршам 45 килограма. Људи то сада интерпретирају на различите начине, неки чак истичу и да сам утицала на то да се осећају лоше јер сам раније била симбол тога да и људи са вишком килограма могу да успеју. Ипак, не могу да се замарам таквим стварима. Ако се неко осећа лоше што сам смршала, онда је то његов проблем.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".