Молдавски модел Ксенија Дели прославила се учешћем у споту Џастина Бибера "Wхат до у меан". Међутим, пажњу медија и јавности је придобила након удаје за египатског бизнисмена Осаму Фати Рабага Ал Шарифа који је од ње старији 36 година. Њих двоје су често мета негативних критика, које добијају због велике разлике у годинама, док чињеница да је он милијардер додатно пали ватру.

Иначе, Ксенија има 32 године, док милијардер гази 68. Међутим, велика разлика у годинама није их спречила да остваре породицу, а Ксенија је Осаму подарила девојчицу.

Пар је неколико година у браку, а људи масовно прозивају манекенку, тврдећи да је са њим само због новца.

Она често на свој Инстаграм профил додаје фотографије са својим супругом, на којима се могу видети изливи емоција. Док једни виде заљубљен пар, други коментаришу како он изгледа као да јој је деда, те да она глуми заљубљену жену, како би уживала у његовом богатству. Кад се удала за милионера, Ксенија није ни слутила да ће на себе навући гнев народа, те да ће да добија толико негативних коментара.

Једном приликом, Ксенија је на свом Инстаграм профилу написала да су њена ћерка и супруг остварење њених снова, што је изазвало лавину негативних коментара, од којих је један био врло оштар и директан: "Два твоја највећа сна су твоје дете и твој новац. Једноставно је, нема љубави, само новац и популарност и ти то знаш".

Ксенија ужива у луксузу док са својим супругом често иде на луксузна путовања. Власница је скупих торби и крпица, те је постала права Инстаграм звезда. Њен Инстаграм профил броји преко 700 хиљада пратилаца. Такође, појединци коментаришу да се богати бизнисмен подмладио крај своје супруге, те да му веза са њом и те како прија, чинећи га млађим.

Иначе, пар се венчао 2016. годинем, а бајковита свадбена прослава вредна милион евра одржана је на Санторнију у винарији с погледом на море. Церемонији је присуствовало око 150 гостију, а торта је била висине преко једног метра.

(Курир стил)

БОНУС ВИДЕО: