Задругар је открио Марку Ђедовићу шта му је на души и колико му тешко пада однос са Далилом.

- Она је прва з*јебала - рекао је Цар.

- Морате разговарати, ово никука не води. Вики прошла тамо, а Осмакчић устаје и одлази - додао је Ђедовић.

- Нема приче. Не желим причати. Није то тај однос, зато сам то јутрос раскрстио. Могу ја бити заљубљен и борити се али није то то. Тужна си, па срећна, стално нека промена расположења, не могу ја то. Немам 16 година, да ради неке ствари иза леђа. Има ту многих ствари, и негативих за Карића. И ти спомињеш тог дечка бившег, дајеш му легитимно право да дође, све ја чујем, све капирам - говорио је Цар.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

- Ја само покажем да оно што хоћу могу. Ја заљубљеност и вољење знаш када сам превазишао, када сам видео да могу без мајке и сестре које су цео живот уз мене. Оставила си мужа јер си се заљубила у мене, па се смешкаш људима... - наставио је Филип.

- Ма каква з*јебанција - прекинуо је Марко.

- Нисам направио грешку ни једну данас, а мени индиректно правиш проблем, хоће да скачим на њега (Марка Омакчића). Стани мало, јуче јој пуно срце кад сам прозивао Дејана, стани мало. Са мном све може, али ако видим да си к*рва или лош човек, да си кварна, па неће моћи. Сад ћеш видети какав сам - настављао је Цар.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- То је и мени било страшно. Гледај шта сте синоћ урадили, најгори сте на свету. Шта сте све урадили, још да га тучете, је*ем му матер - рекао је Ђедовић.Рекао сам јој да морамо да имамо неки компромис, она почела да дивља. Ти ниси ни са пријатељима добра, тиу желиш само да ти се прича оно што желиш да чујеш. Ја нисам слаткоречив, ја говорим само оно што видим. То можеш радити њему јер си са њим почела кад је имао 21 годину, ја имам 29 - жалио се Цар.

- Никоме ове будалаштине нису добро донеле - додао је Ђедовић.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

- Већ видим да ће тешко бити изборити се са њом. Јутрос раскинем, она као тужна на глисеру, а онда обрт, срећна и весела, ма дај молим те. Могао сам у овој сезони да радим шта желим, ипак имам неког искуства. Могао сам и са Чаприћевом, или да чекам Мају. Она је могла само две ствари, или да буде лојална свом мужу или да буде са мном, а ја сам могао све. Још да ме је*еш. Не занима ме прича са њом а камоли свађа, ово са Осмакчићем ме не дотиче уопш'те, веруј ми. Ако нисам у праву докажи у наредних осам месеци да је тако. Она је лош човек, па је лош човек, да је кварна, кварна је. Ја не могу да спавам, али не због ње, него због Дејана. Питао сам Микија да ли сам нешто погрешио, знам да нешто није у реду, а она спава без проблема - настављао је Цар.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".