Млади глумац Лука Рацо широј публици представио се након што је добио улогу у серији "Игра судбине". Већ неколико година он тумачи једну од главних улога, а млађи део женске публике помно прати не само глумчев професионални, већ и приватни пут.

FOTO:ATA images

 

Он је недавно показао како изгледа његова изабраница Нина иако о свом приватном животу ретко говори у јавности.

Њих двоје су неколико месеци у вези и чини се да се више не крију од очију јавности.

Лука је такође веома поносан и на своју породицу захваљујући којој је данас тамо где јесте.

Они су му одувек били највећа подршка, а пре извесног времена глумац је поделио на Инстаграму поделио фотографију са оцем и сви су остали запрепашћени.

На основу фотографије могли смо да видимо да је сличност између глумца и његовог оца велика, а чини се да је од оца Ристе наследио истанчан укус за одевање.

 

 

Лука је у више наврата говорио да су му родитељи узор и да би волео да има брак попут оног који имају његови отац и мајка.

- Моји родитељи имају по 60 година, дуго су у браку, и даље се шврћкају по граду и свако вече се држе за руке и проводе време заједно. То бих и ја једног дана волео да постигнем. Такође гледам бракове млађих људи и видим да другачије функционишу и у неким моментима ми делује као да су исфорсирани. Типа, грешком је неко затруднео и онда се аутоматски ступа у брак. Битно је да ти желиш са том особом, да то није притисак, друштва, родитеља или ситуације. Не бих ступио у брак због притиска околине или зато што ми је неко рекао имаш 30 година и време ти је да се жениш - рекао је раније глума.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".