Ђоковић је објавио дирљиву фотографију која је настала испред Храма Светог Саве, где су грађани Србије палили свеће за покој душе страдалих на Косову и Метохији. 

- Какав узор је Новак Ђоковић спорту и свету када хвали и велича терористе? Одвратно понашање! - стоји у објави Пацолија.

Срамни напади на Новака се настављају, шта ли су само очекивали, да ће Ђоковић подржати прогон Срба са Косова одакле су и његови преци.

Подсетимо, јуче је црногорски политички аналитичар и бивши потпредседник општине Будва Љубомир Филиповић поново негативно говорио о Новаку Ђоковићу, а његове речи су запрепастиле многе људе како у Србији, тако и у Црној Гори.

Због тога што је Новак поделио тужну сцену испред Храма, поменути политичар тражи доживотну суспензију за Новака Ђоковића!? Да, добро сте прочитали.

- Ђоковић треба доживотно да буде избачен из тениса. Ако не избачен, онда посрамљен од стране нормалних људи овог света. Придружио се српској пропаганди, представља терористе као хероје - гласила је бесрамна објава Филиповића који очито није добро обавештен шта се десило на Космету.

Подсетимо, у сукобу са такозваном косовском полицијом у недељу после поноћи живот су изгубили Срби Бојан Мијаиловић, Игор Миленковић и Стефан Недељковић.

Фото: Д. Зечевић

 

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".