Где је забава и где су најлепше жене на свету, ту је највећи заводник међу фудбалерима - Марко Боријело.

Нападач се увек максимално трудио да ужива у животу, који га у раном детињству нимало није мазио.

- Мог оца је убила мафија када сам имао десет година. Позајмио је новац једном човеку из "Касалеси клана" и тај тип није хтео да му врати новац када је отац тражио назад. Био је то Паскуале Сенторе, бивши градоначелник - дрхтавим гласом је препричавао Боријело у једној емисији.

Открио је да му је фудбал помогао да се избори са убиством оца.

- Моја мајка је одгајила два брата и мене. Фудбал ме није спасао, фудбал ми је помогао да се лакше носим са очевом смрћу, због ове игре сам добио одлучност да се изборим за нешто важно у животу - открио је Боријело.

 

 

Одрастање у сиромаштву оставило је бројне ожиљке.

- Живели смо у у Сан Ђовани Тедућију, тамо је била највећа концентрација гангстера... Не могу да кажем да је то било одрастање као у џунгли, али није био ни Дизниленд.

Марко је у својој 36. години потписао за 15. клуб у каријери. Играо је за најбоље италијанске клубове Милан, Јувентус, Рому... Био је и репрезентативац Италије, а остаће упамћен као највећи заводник међу италијанским фудбалерима.

Кажу да су у Италији две ствари сигурне. Прва је да ће Јувентус бити шампион, а друга да ће Боријело бити са неком лепотицом топ класе.

 

 

Једна занимљива анегдота везана за Маркове заводничке способности дуго се препричавала у Италији.

Наиме, после једне утакмице изашао је са саиграчима у дискотеку. Одједном му је пришло пет девојака и господин је нестао на неколико сати. Нико није знао где се налази. После неког времена се вратио. Кошуља му је била раскопчана, а коса рашчупана. Сведоци кажу да га тако уморног нису видели ни након најгорих тренинга за време летњих припрема.

 

 

 

 

На његов шарм је пала и једна Српкиња. Реч је о познатој манекенки, глумици и водитељки - Нини Сеничар.

Ова заносна Новосађанка имала је бурну везу са италијанским голгетером. Нинина и Маркова веза отпочела је у тајности још почетком 2009. године, а били су осам месеци заједно.

Фото: Профимедиа

 

- Та веза се заправо заснивала само на страсти, то је као јака дрога од које нисам могла да се одвикнем. Због те везе сам изгубила чак и пријатеље. Људи су ми говорили да треба да окончам везу са Марком, али ја нисам знала како. Сваки пут када бих рекла “Сад је доста” и напустила га, пролазила сам кроз велику кризу и после неког времена бих га поново потражила.

То је све време више било неко лудило и физичка привлачност, јер ако изузмемо секс, нас двоје нисмо имали ништа друго заједничко. Када смо напокон раскинули, учинили смо једно другом услугу - открила је Нина након раскида са згодним Италијаном.

Фото: Профимедиа

 

(Курир спорт)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".