У току јучерашњег обрачуна између такозване косовске полиције и Срба са севера Косова троје мушкараца српског порекла изгубило је живот - И. М, С.Н. и Б.М. Због тога су се многи познати огласили и пружили подршку страдалима, као и њиховим члановима породица.

Певач Слоба Радановић путем Инстаграм сторија објавио је потресну поруку у којој се супруга једног од тројице настардалих Срба потресним речима опростила од свог мужа.

- Још увек чекам да ме неко пробуди из овог кошмара... Чекаћу јутро. Нећу да патетишем, знам да то не волиш. Надала сам се до последњег тренутка да ћеш изаћи из те зачаране шуме, као победник, јер ти то јеси, наш суперхерој заувек, са осмехом који је свакоме улепшавао дан - писало је у поруци.

Фото: Инстаграм принтскрин/ slobaradanovic

 

 

- Био си најхрабрији човек којег знам, највећег срца које никога није оставило чак ни у борби за сопствени живот, и које те је довело до самог краја овоземаљског путовања... Увек ћеш бити најбољи тата на свету, и живећеш кроз њих у свакој секунди, сваком минуту и сату. Нека ти Бог подари царство небеско. Нека те анђели чувају, а ти чувај наша три чуда и мене одозго и дај нам само делић снаге коју си поседовао... Волимо те и живећеш док год куца и срце наше - писало је у посвети испод њхове породичне фотографије.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".