Миљана Кулић данас прославља рођендан у Елити. Чим је стигла у Дубиозу, Миљана је одмах кренула да чита честитке, а Маријине речи су је моментално расплакале. Међутим, таман када се умирила, уследила је честитка сина Жељка:

- Добила сам честитку од маме, само секунд. Луткице моја најлепша. Буди сигурна да ои краљица, само тако настави. Без капи алкохола од данас. Живот си нам улепшала кад си родила. У Нишу су тада честитали, као да су знали да ћеш бити једна од највећих звезда на овим просторима. Препознају те и на другим континентима. Због тога је много љубоморе према теби. Највољенија си свуда, јача си од тебе. Лутко наша, толико тога си постигла, а тек си на почетку правог живота. Ти си право благо, а ми имамо привилегију јер смо твоји родитељи. Срећни смо јер си из дана у дан све лепша. Ти си најсрећнија јер имаш најпаментјијег анђшела Жељка. У вртићу кажу да је невероватно послушан и паметан. Буди увек таква јер такву лепотицу нику нема. Кад би знала колико пута си нас очарала, била би срећна. Ћерке су миљенице, па се зато зовеш Миљана. Ти си наша принцеза. Пребродили смо највећу битку када си била у болници, а сада је твој сјај све већи. Ми смо већ добили победницу, када си изашла из болнице. Микси, ти не знаш да сам код Ђедовића оставила беле гаће, када је ту био Бебица. Због тога сам му ујутру рекла да су остале моје гаће код њега. Уживај у сваком дану - гласило је у писму.

- Буди срећна због свега што имаш. Буди паметна и јака, Воли те твој секић Анчи. Нека те увек прати срећа, а љубав буде све већа и већа. Још пар речи сада да ти дам, срећан ти секо рођендан - прочитала је Миљана.

- Мама, срећан рођендан. Много, много те волим - порочитала је Миљана честитку од сина Жељка.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".