Бојана Родић, супруга Мирка Шијана и снаја певачице Гоце Божиновске, други пут породила у јануару ове године, а сада се скинула у купаћи костим и показала линију коју је довела до савршенства.

Наиме, она је прво позирала у љубичастом бикинију - раван стомак и бујне груди су биле у првом плану, а у наручју је држала сина Вукана.

"Прелепа и презгодна", "најлепша си", "wоw како си згодна", само су неки од коментара.

Фото: Инстаграм принтскрин/bojana_sijan

 

 

Иначе, Бојана и Мирко Шијан изнајмили су тезгу на Бајлонијевој пијаци, на којој развијају породични бизнис Родића - продају пилића.

- Бојану и Мирка људи на пијаци обожавају. Родићку посебно, она је тако пријатна, љубазна и драга девојка. Ма просто је рођена за тај посао. Бизнис им иде супер, раде пуном паром, колико знамо продаја им је никад боља. Солидно зарађују од тога, а и Мирко Бојани много помаже око посла. Стварно су тандем снова за све - открива извор.

 

 

- Ма Бојана је змај, она није навикла да одмара, ево породила се почетком године, а они већ пуном паром раде на Бајлонију на тезги. Њој као да ништа не пада тешко. Срећом је ту бака Гоца која им чува децу код куће, док су они на пијаци. Све им се лепо наместило, од продаје пилића могу да живе добро и то им је сада и основни извор прихода - поручује извор.

(Пинк.рс/Блиц)