Мушкарац је пронађен у недељу ујутру везан и са повезом на очима. Има неколико рана на телу и видљиве знакове мучења. Италијански медији преносе да је тело пронађено обешено преко заштитне ограде са спољне стране пута. Тело су случајно открили радници на одржавању.

Жртва има између 40 и 50 година. На лобањи су наводно видљиве кружне опекотине. Мушкарцу је врат канапом био везан за заштитну ограду, а ноге везане самолепљивом траком. На себи је имао црну мајицу и панталоне каки боје. Конопац је наводно био учвршћен копчама за заштитну ограду.

У близини је пронађена и трака која је вероватно коришћена за везивање ногу.

Стање тела сугерише да се тамо налазило најмање неколико дана. Жртва није тамне расе иако није искључено да је тамне пути. Још се не зна је ли реч о италијанском или страном држављанину.

Место злочина и начин на који је тело обешено, како пишу италијански медији, наводи на закључак да је у питању јасна порука коју су убица или убице послале некоме другом.

Тело су уклонили ватрогасци уз помоћ мердевина.

Стигао је и тим цивилне заштите који је поставио пољски шатор како би тело могло да буде прегледано. Истрага је почела прегледом снимака камера постављених дуж ауто-пута којим се за неколико минута стиже преко границе у Словенију.

БОНУС ВИДЕО:

(Курир/Ил пицолло)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".