- Пре две недеље су младенци почели да деле позивнице, али друштво и родбина о том весељу причају месецима унапред. Млада је од самог почетка наглашавала да се свадба бити у луксузном ресторану у Београду који пуно кошта, да купује прескупу венчаницу, узима најскупљу декорацију. Пошто се знамо од малена знала сам да воли да све буде скупо и квалитетно, али нисам знала да свадбу прави да би била на добитку, а не због среће - прича младина другарица из школе, док колегиница са факултета додаје:

- Мени је све то сметало јер није битно да ли је нешто скупо или не битно је да тај дај буде посебан и за младенце и за њихове породице, а последње о чему би требало да размишљају пре свадбе, а нарочито млада је то колико ће родбина и другарице ставити пара у коверту.

Према њеним речима млада је одмах на почетку нагласила колико плаћају "столицу".

Фото: Профимедиа

 

- Казала је да по особи плаћају 70 евра. Ја разумем да је ово Београд и да је то њихов избор, али зашто званице мора да знају колико кошта њихово место. Убрзо након тога смо и сазнале. Окупила је неколико другарица и колегиница и позвала нас на девојачко вече, а и уједно нам поделила позивнице. Видело се да је срећна и задовољна. Ја сам се изненадила што је мене звала јер се знамо са факултета, а и нисмо биле претерано блиске. Ипак, било ми је драго и одлучила сам да идем на свадбу. Била сам срећна због ње што се запослила, нашла човека с којим ће створити породицу. Кроз причу полако се дотакла и поклона и рекла је да је сада нормално да сви донесу новац на поклон младенцима.

- Нагласила је да не воли оне који се воде логиком да ће у коверту ставити онолико колико кошта столица, као и да они планирају да буду у плусу. "Ако мој јеловник кошта 70 евра мислим да би било глупо да неко донесе само 70. Треба да буде око 100 евра унутра" - казала је она на шта сам ја занемела.

Фото: Профимедиа

 

Колегиница истиче и да она тренутно не ради, али да жели да је испоштује.

- С обзиром на то да нисмо толико блиске ја сам мислила да ставим 50 евра. Идем сама на свадбу и мислим да би то било коректно с моје стране, али након ове њене реченице мене је било срамота. Нема шансе сто евра да ставим. Ставила бих да смо блиске и да се баш дружимо и више, а овако стварно не знам. Плашим се да ће ме оговарати после свадбе, али чула сам да су и друге колегинице биле у шоку и да су коментарисале овај њен став. Стварно је брука да се тако понаша пре свадбе и да тако прича - нагласила је колегиница.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: