Драгомир је у последњих неколико дана често медијска тема због скандалозних наступа. Осим тога, оптужен је да је лош пример младима. Сандра је неко ко га дуго познаје, па је сада у "Пулсу Србије" код Ивана Гајића открила какав је он приватно: 

Фото: З. Јовановић Мачак

 

 

- Разлика је за 180 степени, одрасла сам са њим, Десингарица је за њега сценски наступ, као што га имају све светске звезде. Међутим, Драгомир Деспић (прим. аут. право име репера) са којим сам ја одрастала, када смо имали 20 година, он ме звао да ми каже да долази по мене кабриолетом. Ми тада нисмо имали ни за цигаре, па сам га питала одакле му паре, а он ми је рекао да се не бринем и да сиђем. Када сам то учинила, он је дошао Југом коме је исекао кров, односно лим, а није га ни скинуо до краја, већ је кров фактички лепршао назад - започела је певачица, па наставила:

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Desingerica

 

- Потом је извирио из тог старог Југа и рекао 'а бајо? Упадај!' Ја Деспића знам као породичног човека, који има малу девојчицу, он је посвећен својој жени, малтене нигде не иде без ње. Девојчица им је феноменално васпитана. Људи генерално њега не капирају, а код нас је тако, када нешто не разумемо ми осујемо паљбу, испсујемо, уперимо прстом...

БОНУС ВИДЕО: