Како је казао, Тешовић је убио дечака који се налазио у аутомобилу који је случајно наишао путем на којем је он направио заседу.

Према његовим речима, Тешовић је јуче боравио код једног комшије у селу, када му је изненада казао да ће убити своје ћерке.

Према његовим сазнањима, тај комшија је претње схватио озбиљно и одмах је упозорио Тешовићеве ћерке да се сакрију.

Након тога почиње Тешовићев дивљи поход. Узео је оружје које је имао, пушке и бомбе, и почео да малтретира једног становника села. Терао га је да га вози аутомобилом, тукао га је и пуцао у њега, али је он на крају успео да му побегне.

Потом је Тешовић оборио једно дрво на локални пут, како би направио заседу. Тим путем је наишао аутомобил у којем су се налазили мушкарац и дечак. Возач је изашао како би померио дрво, а тада се појавио Тешовић.

Када је видео наоружаног Тешовића, мушкарац је почео да бежи у возилу. Но, Тешовић је тада пуцао ка аутомобилу и усмртио дечака који се налазио унутра.

Убрзо након тога јаке полицијске снаге стигле су у село, али Тешовић није желео да се преда, већ је на њих пуцао и бацао бомбе, након чега је ликвидиран.

Иначе, како су откриле комшије, Тешовићев отац је пре двадесетак година крампом убио свог стрица, односно очевог брата.

(klix.ba)