У недељу увече, члан породице је алармирао полицију и замолио их да провере јер се једна од жртава тог дана није појавила на послу, рекао је заменик начелника полицијске управе у Ромеовилу, Крис Берн.

- Не верујемо да је починилац тренутно међу жртвама. Не ради се о убиству и самоубиству. Пронашли смо три пса у кући, они су такође упуцани и убијени - рекао је Берн јуче на конференцији за новинаре, а преноси НБЦ Неwс.

- Родитељи су идентификовани као Алберто Ролон и Зоралда Бартоломеи. Још није познато да ли су били у браку, али су родитељи двоје деце која су упуцана. Познат је и идентитет малолетника, али због осетљивости природе истраге, не можемо да објавимо њихову старост и пол - додао је он.

Једна од жртава није се појавила на послу у недељу у 6 сати ујутро и није одговарала на телефонске позиве током дана, што је изазвало забринутост чланова породице, саопштила је полиција.

Тела су откривена у недељу увече. Детективи верују да се пуцњава догодила између 21 сат у суботу и 5 ујутру у недељу. Мотив још није познат.

БОНУС ВИДЕО:

(Индекс.хр)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".