Тања Савић и даље муку мучи са својим родитељима Живаном и Синишом, који су претходног викенда одбили да се виде са њом и да упознају њеног вереника Мухамеда Мукија Бешића.

Од добро обавештеног извора блиском Савићевој, певачица је имала план да своје родитеље позове на вечеру у Смедерево како би се и званично упознали са њеним новим партнером, а да затим сви заједно оду на њен наступ који је те вечери имала на тргу у Смедереву.

Фото: принтскрин Интсграм/ тања_савиц_привате

 

Ипак, њени родитељи не само да су тај предлог бесно одбили већ су јој поручили да јој више на падне на памет да их позове у вези с том темом и да ту везу неће прихватити док су живи. Посебно је била огорчена Живана, која је била јако непријатна према ћерки. Тања није очекивала овако бурну реакцију своје мајке, док је Муки стао на страну своје изабранице, те јој је поручио да се смири и да ће се све решити.

За разлику од њених родитеља, Тањини брат и сестра су лепо прихватили 11 година млађег пилота, одушевљени су пажњом којом је он обасипа, а да јој то и те како прија, видело се и на фотографији коју је сама певачица објавила на свом Инстаграму. Та слика је настала на дан када је имала жестоку свађу са родитељима. На њој се могу видети њени брат, сестра, синови, као и сам Мухамед.

 


- Још један успешан концерт у мом Смедереву. Љубав се осећала у ваздуху. Волим вас. Хвала на свему - написала је она у емотивној објави.

Извор такође тврди и да новопечени вереници, иако већ неколико месеци уживају у љубави, до сада никада нису спавали код певачице у стану у Смедереву, већ искључиво по хотелима. Тако је било и претходног викенда, али и недавно, када су боравили у Новом Саду, где је певачица имала заказан наступ.

Фото: Принтскрин Инстаграм/тања_савиц_привате

 

- Немојте ме више звати у вези с тим стварима. Не занимају нас никакве муке, ни Мукији, имам ја паметнија посла у животу - рекла нам је бесна Тањина мајка.

 - Живана и Синиша су ван себе због свега. Људи су очајни. Не свиђа им се што је Муки толико млађи од Тање и што је муслиманске вероисповести, то сви знају. Кад су још чули за веридбу, није им било добро. Тања једино има подршку сестре и брата. И Мукијеви родитељи не подржавају ту везу. Њима смета што је она фактички распуштеница и што има двоје деце. Они су озбиљни људи, ван тих естрадних прича. Тању и Мукија све то оптерећује, али сигурни су у своју љубав и неће дозволити да им ишта поремети планове о заједничкој будућности - закључио је тада наш саговорник.

Курир.рс

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".