Српски тенисер Ласло Ђере има јако тешку животну причу, пошто је јако млад изгубио оба родитеља.

Његова највећа подршка је сестра, али и дугодишња девојка.

Оно што је занимљиво је да он ужива у љубави је са ћерком некадашњег тренера Црвене звезде.

 

 

Тамара Павићевић је успешна модна блогерка и ћерка садашњег тренера Морнара из Бара, Михаила Павићевића.

Они су се упознали су се путем друштвених мрежа. Дописивање прерасло је у одлазак на кафу, затим и пријатељство, из којег се изродила љубав.

 

 

- Упознали смо се пре више од годину дана, ступили смо у везу неколико месеци касније. Преко друштвених мрежа смо се упознали, ја сам јој нешто потпуно опуштено искоментарисао за неки тренинг, она је одговорила и мало смо се дописивали, упознали, отишли на кафу, спријатељили се, а када смо се мало боље упознали, онда смо схватили колико нам је лепо када смо заједно. Од тада смо у вези и прелепо ми је са њом, много ми помаже, чини ме срећним и живот лепшим - истакао је српски тенисер.

Колико му је велика подршка током тениске каријере сведочи и њена објава након Ђереове прве АТП титуле коју је освојио у Рију.

 

 

- Не постоји довољно јака реч која би могла да описе твоју снагу, вољу и жељу. Прави си пример како се сваки труд исплати и како никада не треба стати, па чак и када је најтеже. После сваке кише увек дођје сунце. Количина снаге коју поседујес за успехом ми је само мотивација, и не само мени већ свима. Србија можда има другог најбоље пласираног играча света, али ја имам најбољег дечка на свету, који је први пласирани у мом срцу - написала је она.

 

 

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".