Певачица Џејла Рамовић победила је у такмичењу "Звезде Гранда" 2019. године, када је и отпочела њена музичка каријера. Међутим, мало ко се сећа, да је пре такмичења у "Звездама Гранда" она освојила прво место и у такмичењу "Неки нови клинци". Изглед Џејле Рамовић тада је био много другачији.

Фото: Јутјуб принтскрин/Џејла Рамовић ФАН АЦОУНТ

 

 

Када се први пут нашла пред камерама Џејла је била петнаестогодишња девојчица, која је изгледала у складу са својим годинама. Тада је имала тамну смеђу косу и неколико килограма вишка, али је била преслатка девојчица, спремна да оствари своје снове. Таленат за музику је открила веома рано, већ са 5 година.

Фото: Тик Ток принтскрин

 

Наиме, њен први наступ био је на дечијем фестивалу "Шта се пјесмом сања". Она и њена старија сестра Лејла су тада изашле заједно на бину и отпевале песму под називом "Чипс и чоколада".

Изглед Џејле Рамовић се од тада прилично променио. Она је сада једна од најлепших певачица у региону, а о њеној лепоти прича се где год се појави. Данас је њена коса светло смеђа, њена линија беспрекорна, а тен савршен. 

 

У међувремену Џејла је изградила и препознатљив стил, како у музичком тако и у визуелном смислу, те данас важи за једну од најелегантније одевених младих дама на домаћој јавној сцени.

БОНУС ВИДЕО: