Бојан Томовић био је један од најпопуларнијих двехиљадитих година, а публика га је заволела због хитова "На дистанци", "Плава моторола", "Нокиа", "Југић", "Сања, Сања" и многих других. Ипак, иако су му многи предвиђали озбиљну музичку каријеру, у једном моменту он је живот променио из корена.

Бојан Томовић је током последњих година ређао скандале, али и шокирао изјавама. Једна од њих је била да је бившу жену преварио са њеним братом од стрица.

Фото: Фејсбук принтскрин/Бојан Томовић

 

Томовић је потврдио наводе да је променио веру као и име и презиме, а онда и потврдио да је своју бившу супругу једном преварио са њеним братом од стрица.

„Јесам, па добро то је била заје*анција, она је чак и навијала. Имали смо по 20 година, играли смо масне фоте и пала је флаша на нас. Моја жена је чак и навијала да се пољубимо са језиком и шта фали? Фино се љуби озбиљно ти кажем“.

Бојан је променио веру и име, истичући да је у исламу нашао мир. Од тог тренутка зове се Аммар Моштрокол.

- У исламу сам пронашао спас и мир, а име Аммар сам изабрао јер кажу да на арапском језику значи "живот", тако да ја, упркос својој болести, која је нажалост позната по великом броју самоубиства, бирам нови живот - рекао је певач.

Међутим, певач је убрзо дошао до закључка да "није довољно добар да би био Муслиман" па је одлучио да буде агностик.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Гранд Продуцтион

 

- Браћо Муслимани, праштајте, али превише сам ја прљав да бих каљао вашу најчистију религију. Нисам достојан да будем добар муслиман и зато се враћам у свој мали зачарани круг таме и депресије. Опростите још једном… Агностик Бојан - написао је тада на друштвеним мрежама.

Он је касније изненадио јавност откривши да болује од биполарног поремећаја и да има велике проблеме.

- Сто пута сам пребацивао мајци што ме није абортирала јер би сви моји ближњи живели лакше и без стресова, а не да ми свакодневно говоре да им је због мене притисак 200 са 100 и да су се управо вратили из хитне јер сам их обрукао што сам јавно признао да имам психички проблем. Ма лако бих ја, не бојим се смрти ни мало, али сам се заклео у Тајов гроб да никада више нећу покушати оно… Оно што ми се дуго чинило као једини спас, као једини излаз. Само да знате да нити сам био наркоман ни алкос, само више не могу да живим са биполаром. Убила ме мрачна депресија - испричао је он, па наставио:

- Исекао сам вене… Убила ме манична депресија. Нико није крив, збогом - написао је, а касније се огласио из Ургентног центра.

Фото: Фејсбук принтскрин/Бојан Томовић

 

- Биполарни поремећај - хронична, доживотна болест и нажалост са највећим бројем самоубистава. Зато су и терапија и лекови доживотни, тако да је борба свакодневна. Некад је месецима баш тешко, једва устанем из кревета, а онда одједном, она ничим изазвана еуфорија, па не спавам ноћима, одврнем музику у пет, шест ујутру... Будем пресрећан и тако у круг до нове минус фазе или барем до ремисије, али она ми се ретко дешава.

Бојан је тада открио и због чега се највише каје у животу и у каквим је односима са породицом.

- Кајем се што сам био у Гранду, у ријалитијима и сличним глупостима. То никада није био мој свет, али шта ћеш, погреши човек. Кајем се што имам 40 година, а још немам девојку. Шалим се, никада се више не бих женио, никада чак ни озбиљна веза, може само такозвана комбинација - рекао је Томовић.

Курир.рс

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".