Чињеница да је Жупанијско државно тужилаштво покренуло истрагу због сумње да су починили казнено дело против полне слободе на штету једне жене на истоку Хрватске, никако се није свидела осумњиченом двојцу Д.М. и А.С, који су одлучили да уложе жалбу на решење о спровођењу истраге и на решење о тајности исте.

Обојица осумњичених негирају кривицу и чињенични опис дела које им се ставља на терет и који сматрају нејасним и неразумљивим. Терете се да су лани путем присиле и без пристанка извршили полни однос са оштећеном, а с којом је првоосумњичени чак у кумским односима.

- Ми већ дуже време практикујемо секс у троје. Пре тог инкриминисаног догађаја добровољно је ступила у полни однос са мном. И то је неспорно јер на њој нема озледа, нити трагова насиља, а камоли присиле. Да је то што тврди истинито не би то пријавила тек након неколико дана. Није логично да бих ја њу присиљавао на секс јер секс већ дуже време ја и она практикујемо са њеним супругом - тврди кум оштећене Д.М. алудирајући тиме на истинитост жртвине пријаве.

Жупанијски суд, упркос исцрпним жалбама осумњичених, сматра жалбе неутемељенима. Идуће је на потезу тужилаштво од кога зависи хоће ли случај добити наставак у виду оптужнице.

Ако буде подигнута оптужница, а потом евентуално дође и до осуђујуће пресуде, Д.М. и А.С. прети од три до 15 година затвора.

БОНУС ВИДЕО:

ПОГЛЕДАЈТЕ ВЕЛИКУ АКЦИЈУ ПОЛИЦИЈЕ: Жандармерија на терену - На мети кријумчари миграната

(Курир/Јутарњи)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".