Бивиша ријалити учесница и водитељка Далила Драгојевић огласила се путем свог профила на друштвеној мрежи Инстаграм и то јако лепим поводом. Радило се о рођендану њене мајке, због чега је Драгојевићка одлучила да јој упути јавну учестику.

Наиме, Далила је поделила њихову заједничку фотографију, на којој се грле у једном ресторану, а уз то додала и емотивну поруку која је разорила многа срца уз саопштење да јој је данас рођендан.

- Вољена моја мајко, срећан рођендан. Хвала ти што си најбоља мама и хвала ти што си ме донела на овај свет. Волим те - гласила је порука коју је бивша ријалити учесница поделила путем свог сторија на друштвеној мрежи Инстаграм.

Фото: АТА имагес, Инстаграм принтскрин/dalila_dragojevic_official

 

 

Подсећамо, Далила је недавно путем лајва на ТикТоку открила да ће постати водитељка на РЕД телевизији, а да поред тога што ће угостити бивше задругаре, понекад ће и да улази и актуелан ријалити "Елиту". Она је након тога и званично открила детаље о својој емисији и признала како је дошло до тога да се врати на Пинк.

- Откуд ја на Пинку? Ја сам потекла из ове куће и највећи печат сам оставила са Пинк телевизијом и са "Задругом", то је остало везано за моје име. Добила сам посао, на РЕД телевизији ћу да водим емисију која је везана за "Елиту", три пута недељно, али има ту још преговора. Ја радим са жељом да што више напредујем, даћу све од себе да свака емисија буде што више успешна и гледана. Мораш од људи да извучеш најбитније. Ја сам одувек желела да се бавим водитељством и мислим да ће то бити савршено - говорила је Далила у "Премијери Викенд Специјал", па открила да ли је спремна да у своју емисију доведе неког од бивших љубавних партнера.

- Како буде по протоколу и како надлежни буду одредили. Кога буду позвали, ја ћу да угостим и да се понашам професионално - поручила је Драгојевићка.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: