На друштвеним мрежама појавио се драматичан снимак на коме се види како пас напада дете у дворишту Основне школе "Филип Вишњић" на Карабурми након чега власнице пса беже према Миријевском булевару. Из Министарства унутрашњих послова потврђено је за Нова.рс да се инцидент догодио у четвртак и да је дечак повређен.

На снимку се види, да дете прилази псу и у једном тренутку пас скаче и напада дете, а потом се повлачи. Две жене које су водиле псе одвлаче га и одлазе.

Деца која су се играла у близини брзо су се скупила око дечака да би видела шта се догодило и да му помогну после напада. Две жене касније су снимљене како беже на Миријевском булвеару између броја 36 и 40.

 

 

„Министарство унутрашњих послова примило је пријаву о поменутом догађају. Пријављено је да је дечака који је 5. разредујео пас за руку. Он је са повредама примљен у Институт за мајку и дете, где му је указана помоћ. О овом догађају обавештен је заменик тужиоца и сада се ради на даљој идентификацији власника паса“, речено је Новој из МУП.

БОНУС ВИДЕО: