Гоца Божиновска нипошто не може да се пожали да лоше живи, ужива она са сином и снајом у огромној кући у Сурчину, али да је није задесила велика невоља, све би било другачије.

"Гоца је много радила и грдне паре уложила у велики, луксузни стан у центру Београда. Њега је била наменила сину Мирку и његовој будућој жени, али остала је без тог крова над главом. Њој и другим станарима зграде судски извршитељи су запленили станове, а инвеститор је побегао у Русију.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Курир

 

"Тај инвеститор је узео кредит од 600.000 евра од једне банке, а у залог је дао зграду у Краљице Наталије, у којој је и Гоцин стан. Нико то није ни знао док нису почели да им стижу судски позиви, а онда им је суд запленио станове. Борили су се сви да то оборе, два пута је одлагано извршење, али није било спаса. Сви станари су преварени. Инвеститор зграде је у њу уложио преко милион и по евра и након што је запао у шкрипац, од једне банке је узео кредит у износу од 600.000 евра. Као хипотеку за тај кредит је заложио целу зграду и тако се десила та несрећа. Замислите колико је Божиновска радила да купи тај стани на правди Бога је тако преваре, па то је за инфаркт" открива једна Гоцина колегиница.

Фото: Инстаграм принтскрин/бојана__родиц/Јутјуб/ Курир

 

Божиновска је ово тешко поднела, али уз њу је све време била њена Злата Петровић која је тешила да ће зарадити нови стан. Нажалост, после је кренула корона, тезге више нису као некада.

курир.рс/свет

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".