Милан је желео да буде искушеник у манастиру Подмаине у Црној Гори, али како је монах овог манастира испричао, на то би морао да сачека.

– Брат Милан није био у манастиру током овог лета, био је за време великог васкршњег поста. Иако је имао, а и даље има жељу да крене монашким путем, став игумана и братије је да је ипак још рано да званично буде придодат као искушеник, тј. нашем братству. Мора да прође још времена. Милан мора да научи да се још више усавршава у трпљењу и молитви. То је за његово духовно добро. Милан је ту одлуку прихватио као благослов, што и јесте. Најавио се оцу игуману да ће доћи сад за време госпојинског поста, да нам помогне у послушањима пред манастирску славу, која је 28. августа. У овом периоду имамо пуно посета и посла, тако да ће нам бити од помоћи – рекао је монах.

Милан веома ретко оглашавао на својим друштвеним мрежама, али су његове објаве углавном биле везане за цркве и манастире, одакле је објављивао фотографије. Међутим, сада је изненадио своје пратиоце одлуком.

Становић је са свог профила на Инстаграму обрисао све фотографије из манастира, док је оставио само оне професионалне.

 

 

Његов потез изазвао је велику пажњу на Твитеру где су брзо кренула разна нагађања.

"Милан Станковић је обрисао све своје слике из манастира, што наговештава да се враћа на музичку сцену", гласио је један твит испод којег су се низали бројни коментари.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".