Ако бисте је некада у ретким посетама Београду видели у граду, могли бисте да приметите да је беспрекорно дотерана и да води рачуна о сваком детаљу.

Уредна сређена коса, минимално шминке, стајлинг који је до најситнијих детаља испланиран и харизма која мало кога оставља равнодушним је засиугрно утисак који би она оставила на вас. Маријана је позната по добром стилу, што је доказала много пута до сада, носећи неке од најелегантнијих модних комбинација, али и дневних стајлинга.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

Овога пута предузетница и модна дизајнерка показала је како младе даме могу савршено да изгледају у розе комплету који долази из модне куће „Андај“. У питању је розе хаљина и блејзер који је Маријана понела на рођенданском слављу њене пријатељице Иване у Лондону. Маријана је цео "look" употпунила упечатљивим белим штикалама и розе торбом бренда „Шанел“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

Иако је у септембру прославила 50. рођендан, може се закључити да успешно пркоси годинама, с обизром на то да има тело на којем би јој многе даме позавиделе.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

Многи сматрају да овај стајлинг делује веома женствено и романтично, да је носив у много прилика, и да је још један у низу модних погодака познате пословне жене.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".