Ово је детаљан списак манифестација и улица које ће због њих бити затворене.

Промоција најмлађих официра Војске Србије затвара улице у петак и суботу

Свечаност поводом промоције најмлађих официра Војске Србије биће одржана у суботу у 11 часова, испред Дома Народне скупштине Републике Србије. Генерална проба ће се на истом месту одржати дан раније у 18 часова.

Током та два дана ће бити обустављен саобраћај у улици Трг Николе Пашића, Драгослава Јовановића, Таковска од Светогорске до Булевара краља Александра.

Фото М. Анђела

 

Затим ће бити затворено од Булевара краља Александра од Београдске до Кнеза Милоша, Кнеза Милоша од Немањине до Булевара краља Александра, Дечанска од Теразијског тунела до Трга Николе Пашића, Ресавска од Крунске до Булевара краља Александра и Влајковићева од Трга Николе Пашића до Мајке Јевросиме. У петак ће саобраћај бити обустављен од 16.00 до 20.00 сати, а у суботу од 8.00 до 14.30 сати. Мапу заузећа можете погледати на следећем линку.

Како ће саобраћати возила јавног градског превоза, биће накнадно саопштено.

Од петка до недеље затворено више улица због Филхармоније на отвореном

Из Секретеријата за саобраћај су најавили да ће више улица бити затворено током организације "Филхармоније на отвореном".

У петак ће од 13:00 часова до суботе до 01:00 сат бити затворена Херцеговачка улица од Карађорђеве до Железничке. Иста улица ће бити затворена и од суботе у 13:00 часова до недеље у 01:00 сат после поноћи.

У петак и суботу ће од 19:00 до 23:00 часа бити затворена улица Земунски пут од Сајмишта до Булевара Вудроа Вилсона. На следећем линку можете видети мапу заузећа.

У суботу се одржава и трка 10к Белграде

У суботу се одржава и трка 10к Белграде, која почиње у 18:00 часова. Како пише на њиховом сајту, траје од 15:00 до 21:00 час. Они су такође навели и којим улицама ће се трка одржати, али званично обавештење о затварању улица још увек није стигло.

Рута је следећа:

Булевар Николе Тесле – Карађорђева (окрет) – Булевар Николе Тесле – Трешњиног цвета (окрет) – Булевар Николе Тесле – Ушће – Логор Сајмиште – Ушће – Булевар Николе Тесле.

Прајд шетња најављена за суботу

Овогодишња Прајд шетња најављена је за суботу 9. септембра у 17:00 часова. Окупљање је планирано за 16:00 часова у парку Мањеж. Како су навели на свом сајту, рута је планирана на следећи начин:

Немањина (улаз у Парк Мањеж код раскрснице Немањине и Ресавске) – Кнеза Милоша – Краља Милана – Трг Николе Пашића – Народна скупштина – Кнеза Милоша – Немањина – Парк Мањеж.

БОНУС ВИДЕО:

ВОЗИЛА МИЛЕ, ГРАЂАНИ ИДУ ПЕШКЕ - Велике гужве на Аутокоманди

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".