Водитељка Милица Кон на свом Инстаграм профилу поделила је видео из емисије коју води на телевизији "Пинк" - "Краљеви весеља".

Наиме, Милица заједно са младенцима родбином и пријатељима иде на весеља, а на једној свадби заинтригирале су је груди младе.

- Да ли су ово праве груди? - питала је водитељка.

 


- Пипаш и шта кажеш? - била је тајанствена млада.

- Ја сам рекла праве. Види како таласају - закључила је водитељка.

Иначе, Милица Кон у једном свом интервјуу испричала је недавно да не разговара са делом своје фамилије.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Амиџи Шоу

 

- Није да не причам са целом фамилијом, али нисам у контакту са 90 посто њих. То су српска посла. Наследство, имовина, то ми је остало у аманет од маме покојне. Тако да ето зато. Она се посвађала са тим делом фамилије и ја просто не могу да наставим контакт, ако су они њу повредили.

- Имовина се води на њену рођену сестру. Ја немам никакав део. Није ни да ми треба, али то је моју мајку погодило и ту смо завршили причу - рекла је у својој исповести за "Хyпе" Милица Кон.

Фото: АТА имагес

 

Да подсетимо, Милица Кон са Марком Коном има двоје деце, Клару и Ернеста, а нарочито је емотивна прича како је њен наследник добио име.

- Клара је једна пра прабака из Маркове породице, тако да је била једна Клара Кон у њиховој породици, а Ернест је... Иако није моја породица ја на њих гледам као да јесу. Ернест је добио име по Марковом прадеди који је био врло цењен и поштован и спасио је целу породицу Холокауста. Продао је фабрику четки, првог Форда и велики део породице је спасио. Наш син, ја верујем да му је то име и дало снагу и да га је спасило. Он на рођењу није био жив и то нико не зна, осим нас као породице. Ја верујем да му је то име спасило живот. Да је тај човек који је тако снажан који је умро у 90 и некој години и успео да одржи породицу на окупу, да је то име дало јачину и нашој беби - почела је причу Милица Кон, па додала:

- Ернест је рођен са десетком, а онда је престао да дише, поплавео је тотално. Био је седам дана на респиратору и на свим тим апаратима. То је за мене било страшно. Била сам везана за кревет рекли су ми да нешто није у реду са бебом и видећемо и затворили врата. То је за мене остало као једна велика траума. Он је савршен и добро је нема неке здравствене последице - истакла је водитељка кроз сузе.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".