Све време док вредно гради каријеру, он брине и о огромном имању и фарми коза, а тешко да би стизао све и у свему био толико успешан да нема огромну подршку. У његовом животу је то његова супруга, која је и сама глумица. У питању је Наташа Јанковић, Бранкова пет година млађа колегиница, коју смо гледали у серијама "Јутро ће променити све", "Преживети Београд", "Ургентни центар"...

Foto:Printskrin YouTube/Ata images

 

 

Глумац Бранко Јанковић стекао је велику славу улогом у серији "Војна академија". Оно што многи не знају да је пре тога носио репертоар у позоришту у Бањалуци, у којој је упознао и супругу Наташу, такође глумицу.

Бранко и Наташа срели су се на бањалучкој глумачкој академији. "Деловао ми је доста старије, чак сам имала потребу да му персирам", рекла је Наташа у емисији "ТВ Лица као сав нормалан свет" и описала њихов први састанак током којег јој је рекао да ће она бити његова жена.

- Била је то једна кафана у Лазареву, једном крају Бања Луке. У шпорету крај нас је пуцкетала ватра, пили смо домаћу кафу. Први пут излазимо, а он мени каже - `ти ћеш бити моја жена` и `ја те водим у децембру кући на славу`. Помислила сам `овај човек је луд, отишао је предалеко, полако`, али стварно је тако било - каже садашња Бранкова супруга.

- Неко моје унутрашње биће је осетило да је Наташа права личност, помислио сам - то је то. Мало се препала пар дана док није `изанализирала` да нисам луд - рекао је глумац који данас у селу Гуњаци, код Осечине има фарму коза.

Наташа је решила да запостави каријеру како би се посветила породици - са Бранком је добила троје деце, упркос жељама њеног супруга да настави са усавршавањем.

- Дипломирала сам глуму у Бања Луци и волим тај позив, али ја нисам неки каријериста. Породица ми је на првом месту",рекла је Наташа, која је добила и позив да се усавршава на конзерваторијуму у Русији. Муж је понудио да он остане код куће и брине о детету, док она буде у Русији на мастер студијама.

Фото: АТА имагес

 

 

- То мени није било прихватљиво. Ја сам жена којој је породица на првом месту - супруг и деца. Гледам на то исто као моја бака, као моја мајка - треба да подржим мужа. Нисам осетила дилему, то је мој избор и, да се све поново врати, ја бих све исто урадила - одлучна је Наташа која је родила троје деце.

БОНУС ВИДЕО: