Српски репрезентативац важи за великог заводника и шмекера и последњих година повезиван је са бројним познатим дамама, али ниједна од њих није успела да га освоји на дуже стазе.

Многе девојке биле су разочаране када се појавила вест да је 29-годишњи Београђанин поново заузет. Иако тежи да свој емотивни живот сачува за себе, у јавност је испливала гласина да је Боги у вези са атрактивном америчком манекенком и дизајнерком Британи Нетом. Богдан се са бившом првом пратиљом за Мисс државе Њу Џерси појавио недавно на свадби италијанског кошаркаша Данила Галинарија.

АЊА ШКУЛЕТИЋ

Богданова прва велика љубав била је манекенка Ања Шкулетић. Романсу су започели почетком 2014. године, а коначан раскид је уследио у септембру 2015. године. На друштвеним мрежама објављивали су заједничке фотографије на којима се јасно могло видети да су заљубљени до ушију. Шушкало се у јавности да је раскид између двоје младих који су се много волели био болан. Ања је данас удата за манекена Душана Шушњара и има дете.

ЈОВАНА СТОЈИЉКОВИЋ

Богдан је 2017. године био у вези са српском глумицом Јованом Стојиљковић, међутим, пар је ставио тачку на романсу после пар месеци јер веза није имала будућност због велике удаљености са којом нису могли да се изборе. Наиме, Богдан је отишао у Америку да игра за Кингсе, а Јована је остала у Србији како би наставила са пословним ангажманима. Занимљиво, Богдан и Јована упознали су се преко Јелисавете Орашанин, која се у то време забављала са Милошем Теодосићем. Јована је данас у озбиљној вези са познатим глумцем Гораном Богданом.

Фото: Танјуг/ Драган Кујунџић

 

 

ОЛГА ДАНИЛОВИЋ

Велика љубав српског кошаркаша била је наша млада тенисерка Олга Даниловић, ћерка прослављеног репрезентативца Саше Даниловића.

Кошаркаш и тенисерка почели су да се забављају 2018. године, нису се у јавности експонирали, једини пут виђени су заједно на свадби тенисерке Јоване Јакшић. Најпознатији спортски љубавни пар у Србији после две године ставио је тачку на своју везу. Прекид није био буран, схватили су да нису једно за друго и пријатељски су се растали.

Занимљиво, нови дечко Олге Даниловић је кошаркашки менаџер Андреј Илић, који ради у агенцији која заступа Богдана.

Фото: АТА имагес

 

 

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".