Кевин Костнер и његова отуђена супруга Кристин Баумгартнер стигли данас на суд у Санта Барбари, како би се наставио судски процес око алиментације и старатељства над њиховом децом. Рочиште ће бити одржао и сутра и прекосутра. Једна од одлука коју суд треба да донесе тиче се новца односно одговора на питање да ли ће се износ алиментације од 129.755 долара, који је одређен у јуну, мењати или не.

Фото: Профимедиа

 

Глумац Кевин Костнер стигао је на суд у спортско-елегантној одевној комбинацији, ушао је на задња врата и како показују слике које ексклузивно доноси Даилy маил, изгедао је прилично нерасположено. Кристин Баумгартнер ушетала је у судницу са адвокатима у сивом комплету, блејзеру и сукњи до колена, и у летњим сандалама са каишевима.

ФОТО: Профимедиа

 

Бивши пар био је скоро 19 година у браку, а Костнер је наводно био затечен након што је његова законита супруга поднела захтев за развод, у мају ове године, наводећи као разлог његове бројне пословне обавезе.

Од тада се свађају око тога где ће живети, ваљаности предбрачног уговора и алиментације. Отуђена супруга Кевина Костнера живела је једно време у кући која је била резервисана за њихово помоћно особље.

ФОТО: Профимедиа

 

Она је прво тражила да месечни износ алиментације буде 248.000 долара, чему се глумац противио. Захтева сада да се та цифра повећа на 175.000 долара месечно. Како су показала судска документа, она је навела да деца живе у пространом комплексу уз плажу вредном 145 милиона долара када су с оцем, да лете приватним авионом и уживају у луксузном одмору.

Баумгартнер која се прошлог месеца иселила из некадашњег породичног дома, у складу да одредбама предбрачног уговора, рекла је да се стан у Монтеситу који плаћа 40.000 месечно, не може упоредити са кућом у којој је донедавно живела.

"За разлику од комплекса Кевина Костнера Беацх Цлуб, стан за изнајмљивање налази се на планинској страни ауто-пута. Нема приступ плажи, нити је близу плаже и нема сликовит поглед", пише у документима.

ФОТО: Профимедиа

 

Њен адвокатиски тим тражи детаљнији увид у трошкове глумца чије се богатство процењује на 400 милиона долара- како би се утврдило како он или неко у његово име троши пара, а ти трошкови се тичу било какве ванбрачне везе.

Баумгартнер такође жели да зна хоће ли се Костнер вратити у хит серију "Yеллоwстоне", рекла је да је он зарадио 11 милиона долара за четврту сезону, односно 1,1 милион долара за сваку епизоду.

ФОТО: Профимедиа

 

У петој сезони добио је 10 милиона долара, што значи да је зарађивао 1,25 милиона долара по епизоди. У списима се наводи да ће глума добијати надокнаду од продукције све и да се не појављује у наставку серије - па се то сада жели утврдити.

Адвокати Кевина Костнера одговорили су да је сврха потеза Кристин Баумгартнер узнемиравање, да су поднети документи прешироки, у смислу раздобља предмета, као и да су тешки и недопустиво сложени. Њене захтеве су оценили као нерелеватне. Такође се тражи да се утврди да ли је она имала афере пре раскида са њим и да ли је тропшила новац на то.

"Кевин нема одговарајуће документе за '"ванбрачне романтичне везе" у које се упустио јер није био ни у једној", рекли су његови адвокати, пише Даилy маил.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".