Они су се наиме, пре три дана посвађали, а њихов отац Божидар је покушао да их раздвоји, али је на крају остао да непомично лежи на плочицама у купатилу

Да подсетимо полицију је у 4.40 сати позвао Стојан П. (51) и пријавио да га је брат Бранко П. (48) ударио када је кренуо на посао. Хитна помоћ је тражила асистенцију полиције.

Доласком на лице места полицијска патрола са Палилуле је установила да је у тоалету Бранко одгурнуо брата Стојана и оца Божидара (72), након чега је Стојан позвао полицију.

Затим се Стојан вратио у тоалет и затекао Божидара на поду без свести. Комшије ове породице у потпуном су шоку након што је Божидар, како они мисле, несрећним случајем настрадао.

- Тог дана, како сам чула, Бранко и Стојан су се посвађали рано ујутру, а онда је Божидар дошао да их раздвоји када их је Бранко обојицу одгурнуо. Божидар је пао на плочице, а како сам чула, полиција није затекла трагове насиља нити било шта што би указало да га је Бранко убио. Међутим, чула сам да је Стојан Бранка пријавио да га је убио и криви свог брата за смрт оца - каже жена која живи у истој згради као и ова породица.

Како она даље наводи, ова породица никада није правила проблеме нити су били бучни и раније се сукобљавали.

- Свађе су нормалне, свако је другачији, па не може се свако слагати са сваким око свега. Сигурна сам да Бранко није желео да убије свог оца, већ да је то несрећни случај. Божидар је имао и дијабетес, имао је и више од 70 година - каже нам она.

Провером кроз систем и евиденцију установљено да нико од њих нема криминални досије и оружје у легалном поседу.

БОНУС ВИДЕО:

КОМШИЈЕ У ШОКУ ПОСЛЕ УБИСТВА У МЛАДЕНОВЦУ: Душан био изванредан човек и сјајан мајстор

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".