На питање како се осећа, певач је рекао да има трему, пошто му је ово прва званична свадба и да ће бити пропраћена традиционалним обичајима. 

- Не знам ни сам, синоћ ме је ухватила трема. Ово ми је прва званична свадба, има треме. Традиција, идем по младу, биће сито, оно стандардно. Немам ни времена превише. Оно што морам урадити, то ћемо. Младу ћу пренети преко прага. Она спава код њених, чујемо се од синоћ, хтели чак да се видимо на кратко - изјавио је Дарко.

Потом је испричао како је дошло до идеје да се вози у скупоценим колима: 

 

 

- Ово је ауто од нашег пријатеља, размишљали смо о кочијама, олдтајмеру, али мора малом другачије. Ја ћу возити, наравно, смем да возим... Овај пут сам обукао одело, не идем на судар, идем да се венчам - започео је духовито Дарко, да се са сузама у очима присетио свог оца који није дочекао да види синову срећу: 

- Синоћ и јутрос сам плакао јако. Морам то да признам. Човек који не плаче, није човек. Јако ми фали у овом тренутку, јако сам емотиван. Жао ми је што није ту, што није дочекао ту прилику, а једва је чекао да се оженим. Гледа нас са лепшег места - признао је са кнедлом у грлу Дарко.

Подсећања ради, Дарку је Катарина прва љубав од које га је живот одвојио.  

(Република) 

БОНУС ВИДЕО: