Аца Софронијевић је са 128 килограма, успео је да смрша на око 80, а о свом успеху говорио је у једној емисији на "РТС-у".

- Тренутак када сам одлучио да поведем рачуна о себи десио када више нисам могао да се сагнем да завежем пертлу, мама ми је помагала. У том тренутку имао сам 128 килограма, то је било 2008. године – почео је причу Софронијевић.

- Ја заиста волим да једем, мислим да сам то наследио од мајке (смех). Када сам почињао каријеру, 2000. године, оформио сам бенд који се звао „Буба престиж“ и наше свирке трајале су до два, три сата ноћу. На наступима сам уносио велику количину алкохола, али то није било једино зло. Када бисмо свирку привели крају, отишли бисмо на огромну пицу или метарску палачинку и те огромне количине хране уз неспавање, не тренирање и стрес довеле су до тога да сам ја константно јео - искрено је рекао Аца.

Фото:Инстаграм принтскрин/sofronacc

 

 

У то време изглед Аце Софронијевића био је потпуно другачији. Имао је дужу косу, браду није пуштао, а имао је чак 40 килограма више.

Фото:Инстаграм принтскрин/sofronacc

 

 

- Процес промене је дуготрајан и заиста није лак. Међутим, ја имам велику жељу и вољу за животом јер сам видео колико је лоше бити гојазан и како не можеш ништа да урадиш. Почетак моје дијете у смислу здраве исхране био је да се уоброчим. Трудим се да увек имам много салате и трудим се да избегнем да везујем хлеб са угљеним хидратима и никад не узимам слатко после оброка – говорио је тада Аца.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".