Како смо већ извештавали, он ју је прво повукао за косу, потом ударио и руком стискао главу о зид зграде сремскомитровачке болнице испред које се догодио инцидент а затим је крвнички угризао за образ.

 

- Осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати након чега ће уз кривичну пријаву бити приведен Основном јавном тужилаштву у Сремској Митровици - наводи се у саопштењу полиције.

Напасник већ осуђиван због напада на супругу
У Основном јавном тужилаштву у Сремској Митровици, против Дамјана О. је вођен кривични поступак током 2022. године због кривичног дела насиље у породици.

- Исти је оглашен кривим за предметно кривично дело пред Основним судом у Сремској Митровици, те му је и изречена хитна мера привремене забране да контактира жртву насиља и прилази јој и хитна мера привременог удаљења учиниоца из стана на период од 30 дана под претњом прекршајног гоњења - рекли су нам у Основном јавном тужилаштву у Сремској Митровици.

Случајни пролазник спречио трагедију

Подсетимо, трагедија спречена је брзом реакцијом Владимира Кондића (25) који је са братом пролазио туда те је отерао насилника а снимак овог инцидента освануо је на друштвеним мрежама.

Подсетимо, мушкарац који је отерао насилника и на друштвеној мрежи објавио снимак инцидента каже да не зна шта би се десило жени да јој нису притекли у помоћ.

- Залепио јој је главу за зид из све снаге и затим ујео за образ. Жена је рекла да су разведени и да он има забрану приласка, али полиција не реагује на то. Жена је отишла у болницу и изашла са лекарском документацијом, а полиција и даље није дошла. Неки пролазници су све посматрали, не реагујући, као да су у позоришту - написао је испод снимка херој који је спречио трагедију.

Фото: Јутјуб принтскрин/МУП

 

Огласила се рођака нападнуте жене

Рођака уједене жене казала је у исповести за "Блиц" да су могли надати свему када је у питању Д.О. од када је њена рођака прекинула везу са њим, али да нису могли ни да замисле да је способан да почини такво зверство.

- Она није баш нека особа која иде около и жали се. Водила је свој живот, има два сина и без обзира на то што се нама он није никада нешто допадао изгледало је да њих двоје како - тако функционишу све док једног дана није дошла и рекла да ју је он пребио - присећа се наша саговорница.

Истиче да јој се рођака опоравља од задобијених рана али да није баш најбољег психичког стања.

- И даље је слуђена и уплашена. Још не може да схвати шта јој се десило и скроз је повучена и неће да прича о том догађају. Само је полицији испричала све. А и ми се сада плашимо шта је он спреман да уради кад је почео да гризе као звер. Плашимо се за рођаку, за њену децу, па и за нас када сазна шта смо све причали за њега, а ништа нисмо слагали. Понео се као животиња - прича наша саговорница.

Апел полиције: Пријавите насиље у породици
Полиција апелује на грађане да сваки вид насиља у породици пријаве полицији бесплатним позивом на бројеве телефона 0800 100 600 или 192, који су све време доступни.

БОНУС ВИДЕО: