Након веридбе на Ибици, сада су се у манастиру Рајинац надомак Београда венчали, а фотографију златних бурми ћерка Цеце Ражнатовић поделила је на свом Инстаграм профилу.

Тајној и интимној церемонији присуствовало је само 10 најближих људи.

ФОТО: Принтскрин / Инстаграм / разнатовицанастасија

 

 

Анастасија је за куму изабрала другарицу из детињства, глумицу Тару Милутиновић, док је Гудељу кумовао такође друг из детињства.

Тара Милутиновић је глумица, а многи су многи још пре него што се појавила на филмском платну говорили да је заиста много лепа и прогнозирали јој велику глумачку каријеру.

 

 

Ипак, оно што ретко ко зна јесте чињеница да је Тара унука легендарног фудбалера и тренера Велибора Боре Милутиновића. И не само то, ова лепотица је и наследница познатог телевизијског лица Драгане Милићевић, која ју је добила у браку са Урошем Милутиновићем. А са некадашњим фудбалером бивша водитељка има још једну ћерку Дариу.

О Тари се у домаћим медијима мало тога зна, а она је заиста неко ко заслужује сву нашу пажњу. Наиме, Тара је завршила чак, два факултета.

Прво је дипломирала на Економском факултету, а схвативши да је, ипак, глума оно у чему се највише проноалази, завршила је и Факултет савремене уметности у класи Виде Огњеновић.

- Прво сам завршила економију, волела сам је, али сам имала погрешну слику о томе како ће то да изгледа. Била сам јако млада, са непуних 17 година сам уписала факултет и видела сам себе као неку успешну жену. Када сам се запослила, била сам јако несрећна у канцеларији, осетила сам се као да сам побегла од себе - открила је једном приликом млада глумица.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".