Супруга фолкера Слоба Радановић, Јелена Радановић потресла се након језивог призора о ЗОО врту у Бору, огласила се на Инстаграм профилу, те истакла колико више није могла да поднесе вести које су страхотне.

 

 

Она је на Инстаграм профилу написала и описала ситуацију​​​​​​​, која јој се недавно десила, те подстакла све на размишљање:

- Мрзим ЗОО вртове, а делфин шоу је нешто најтужније што сам у животу видела,нисам могла ни да пливам, ни да се сликам, Лука се сликао и победли смо одатле... 5 дана нисам могла да избацим то из главе. Шта је тамо за аплауз? Шта је тамо забавно? Делфини који су украдени из мора и затворени у базен који је мали и за човек... Свакога дана имају шоу, гладни, депресивни и усмрдели - написала је Јелена на Инстаграму.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/јеја.радановиц

 

Подсетимо, слика изгладнелог јелена, тигра, али и других животиња подигле су огромну прашину и док људи с неверицом гледају у каквим условима бораве недужне животиње, спекулисало се и о томе да би надлежни због овога требало да сносе кривичну одговорност.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".