Певачица је за медије изјавила и какав је живот попадије из њеног угла, а истиче да су јој деца највеће благо и да јој је драго што се раније остварила у улози мајке.

- Ја сам једна од многих које су се оствариле на оба поља, тако да деца и породица уопште нису препрека, ако се, наравно, удате или ожените особом која вас подржава у вашем раду и која вам помаже да остварите своје жеље и планове везано за тај посао. Ако вас воли, онда свакако да ће то подржавати и бити уз вас. Мој супруг и ја смо заједно у овоме што радим, имамо и заједничке пројекте. Он има великог дара за писање, не само песама него уопште. Између осталог, аутор је и песме која је доживела велику популарност код народа. То што сам млада постала мајка и што већ имам троје деце, то је највеће богатство које млади треба да стекну што раније, а не да чекају да се „наживе”. А одлука је свакако била удаја за мог супруга и наше љубави, која се темељи првенствено на љубави према Господу - испричала је једном приликом Даница.

 

 

– Откад смо ступили у брачну заједницу, живимо одвојено. Углавном сами водимо бригу о нашој деци, наравно, баке и деке су увек ту да нам припомогну - изјавила је етно певачица.

Даница је је једном приликом открила и како изгледа њен дан као попадије.

– Дан је сличан као и свачији други, исто сваки дан носи нова дешавања и нова искушења. Једино што се разликује јесте то што свесно треба да представљамо цркву у сваком моменту у јавности и неке ствари се не опраштају из угла људи који то посматрају. Велики је благослов бити у цркви и служити Богу и народу на тај начин. Колико је велика улога свештеника у друштву, толико је значајна и улога његове супруге, попадије – истакла је она.

 

 

Певачица је истакла да се труде да у породици влада хармонија и да је јако битно узајамно поштовање и љубав, као и стрпљење.

– Трудимо се да све што радимо буде усмерено ка служењу богу и ближњима. Како учи наша вера, свака породица јесте мала црква, те се трудимо да у нашој влада хармонија, узајамно поштовање, љубав, стрпљење. Дечица с радошћу учествују с нама у читању молитви, кађењу куће, певању тропара и осталих духовних песама. Трудимо се да што више обилазимо наше светиње – изјавили су Даница и њен супруг, свештеник Иван.

Подсетимо, етно певачица и њен супруг свештеник Иван, добили су своје четврто дете.

 

 

- Драги пријатељи, након десет дана проведених у болници, јутрос у 6.00 часова, на свет нам је дошао Сава! Хвала свима коју су бринули, писали и пружали нам молитвену подршку!

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".