У Војводини је ујутру могућа краткотрајна киша или понеки локални пљусак, а поподне на југозападу и западу Србије може бити краткотрајних локалних пљускова са грмљавином. Ветар слаб југоисточни, источни и североисточни. Притисак мало изнад нормале.

Минимална температура од 16°Ц до 21°Ц, максимална од 31°Ц на северу до 35°Ц на југу. Увече суво. Температура у 22х од 20°Ц до 25°Ц.

У неколико градова у Србији, већ у шест сати, било је 20 степени, а најтоплије било је у Београду (22). У Великом Градишту, Палићу и Сремској Митровици 21 степен, док је у Сомбору, Новом Саду, Лозници, Смедеревској Паланци, Неготину, Краљеву и Нишу било 20 степени.

У Београду пре подне променљиво облачно уз могућу краткотрајну кишу, а поподне дужи сунчани периоди и топло. Ветар слаб источни и југоисточни. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 20°Ц, а максимална око 31°Ц. Увече суво. Температура у 22х 25°Ц.

Најава веома топлог времена

- Следеће седмице веома топло, у већини места са највишом дневном температуром од 33 до 37 °Ц - стоји у најави РХМЗ.

Време наредних дана

У недељу преовлађујуће сунчано и врућина уз слаб дневни развој облака. Ветар слаб северни и североисточни. Притисак мало изнад нормале. Минимална јутарња температура од 16°Ц до 21°Ц, максимална од 32°Ц до 36°Ц. Увече суво. Температура у 22х од 20°Ц до 26°Ц.

Идуће седмице претежно сунчано и врућина са слабим дневним развојем облака. Максималне температуре од 32°Ц до 37°Ц. Крајем седмице је могуће освежење.

БОНУС ВИДЕО:

ПОЖАРИ НА ТЕНЕРИФИМА СЕ НЕ СМИРУЈУ - Штета је огромна

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".