Дарко Лазић је прави скандал-мајстор. Додуше, сад у пакету са супругом Катарином Лазић.

Како Курир сазнаје, њих двоје су се недавно жестоко посвађали, а онда наводно и потукли у аутомобилу, због чега је интервенисала и полиција. Све се десило неколико дана пред њихово момачко и девојачко вече, које су приредили две недеље пред црквено венчање и гала свадбу за, како је раније писано у медијима, 500 званица. Иако је избио курцшлус, па су оштетили певачев БМW X5, ком је променио боју из беле у тиркизну, Катарина је пред органима реда променила плочу и свог мужа није ни за шта оптужила.

Фото: АТА имагес

 

Дарко је, како тврди наш извор, неколико дана након хаоса са супругом отишао на весеље код пријатеља, бизнисмена из Шапца Стевана Радовановића, и то са бившом вереницом Марином Гагић, с којом има сина. Катарина није била с њим. - Код Каће и Дарка је увек неки циркус. Воле се они, али када се посвађају, уме то да буде жестоко. Скоро је тако било. Посвађали су се у колима и у том жару борбе га и оштетили. Не знам детаље, али знам да је интервенисала полиција. У првом тренутку Каћа је сву кривицу пребацила на Лазића, али је убрзо променила причу и повукла пријаву. Кад су се страсти смириле и усијане главе охладиле, све је било у најбољем реду. Ипак, и поред тога, он се појавио на весељу у Шапцу с Марином. Били су заједно, седели за истим столом, а од Катарине није било ни трага ни гласа. После свега тога, они су направили момачко и девојачко вече. На инцидент су заборавили - прича наш извор.

Фото: Принтскрин / Yоу Тубе / дарколазицоффициал

 

Иначе, ауто који су оштетили вреди око 50.000 евра, а направљену штету су санирали за неколико дана. Певач из Брестача и његова изабраница, који су пре неколико месеци у тајности, само у присуству кумова, склопили грађански брак, сад организују велико славље, које ће, како су раније тврдили извори, бити крајем августа и трајаће два дана. Дарко је био у браку са Аном Севић, с којом има ћерку, а с Марином је био у ванбрачној заједници током које су добили сина. Она је све време била уз њега током његове борбе за живот након стравичне саобраћајне несреће 2018. године.

 


Након раскида ушао је у везу с колегиницом Барбаром Бобак, с којом се верио, али до венчања није дошло. И с Бобаковом је имао сличну ситуацију када су се потукли у једном хотелу у Бечу.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".