Члан некада популарне групе Монтенигерси, Игор Лазић познатији као Ниггор открио је шта је урадио на сахрани свог колеге Душана Николића, а за шта су му многи рекли да то никако није смео да учини.

Наиме, Душан је преминуо мало након што је објављен албум "Тајна маренда" који је изашао 1996, док је Небојша Савељић погинуо у саобраћајној несрећи три године касније.

– На Дулетовој сахрани ја сам у гроб убацио наш заједнички ЦД. Направио сам глупост, али одакле сам ја то знао. Хтео сам да он слуша тај ЦД у том неком другом свету. Али, рекли су ми да не би требало у гроб стављати ствари од живих људи, посебно не слике. Један видовњак ми је рекао да смо тада аутоматски закопали и себе и своје каријере. Онда су се после дешавале неке чудне ствари, нисам смео то да му ставим у гроб –  испричао је својевремено Ниггор.

Фото: Инстаграм принтскрин/one_love_project

 

 

Он је рекао да је јако чудно што је цео тај други албум Монтенигерса био нека врста предсказања.

– Једино се једна песма за сада није остварила. У једној песми има део који каже: "Вазда сам исти и на небу и на писти, и бићу такав док ме неко не почисти." Онда се то Небојши није допало јер је то он реповао па је преправио и онда је било: "Док ме старост не почисти." Међутим десило се да га је неко други почистио – испричао је Ниггор.

Фото: Јутјуб принтскрин/Sputnjik Srbija

 

 

Рекао је да га на крају песме која се зове "2028" Небојша пита: "Хоћемо ли преживети?"

– А ја му одговарам: "Не, не, ти нећеш преживети." То се обраћа као неки демон. Онда у песми "Тако ти је мала моја" која је пародија "Бијелог дугмета" код нас стоји: "Еј, стани, стани јадан" и чује се кочење и ломљава кола. А, Небојшина девојка која је погинула са њим у тој саобраћајној несрећи говорила је том лику: "Стани јадан, стани убићеш нас, успори". Било је преживелих који су то посведочили. А посебно песма "Вољели би да си ту" која добија на значају тек кад се све издешавало. Стих који пева Небојша иде: "Срешћемо се на небу, само зазвижди, знаћемо да си то ти" - испричао је Ниггор за Балкан Инфо.

БОНУС ВИДЕО: