Молитва за љубав је намењена онима који желе истинску љубав. Изговорите ове речи с вером у Бога:

"Боже мој, Оче створитељу свега, чуј мој вапај, похитај ми у помоћ. Осећам се тако сам/а, тако изгубљен/а у овом страшном свету. Треба ми Твоја заштита, Твоја снага,Твоја утеха, буди мој ослонац на путу кроз живот сада и увек, пошаљи ми моћног Анђела чувара, нека буде уз мене где год био/ла јер важне одлуке морам донети.

Фото: Профимедиа

 

Предајем Ти своју душу и свој живот у руке, и одлучи, те учини онако како је за мене најбоље. Ти знаш коме сам ја суђен/а,молим Те, учини да се догоди добро, учини да будем срећан/на. Не остављај ме самог/му у овом суровом свету, потребан ми је неко, потребна ми је љубав.
 

Фото: СПЦ

 

Неко ко би ме волио душом и телом безусловно и у век, неко ко би живео за мене и ја за њега и да заједно прослављамо Пресвето Име Твоје Оца и Сина и Светога Духа сада свагда и век и векова. Знам да ћу имати тешке крстове које ћу морати носити, све их с радошћу прихватам. Боже мој, пошаљи ми благослов Свој с неба, душа ме боли од умора, тонем у провалију без излаза.

Молим Те за љубав, једну искрену, узајамну, обострану,нежну, вечну, коју само Ти можеш подарити човеку и жени да буду једно. Молим те Свети Оче, услиши ми ову молитву у име Господа Исуса Христа Сина Твог, Духа Светога и Приснодеве Марије. Амин."

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".