Током друге трудноће модна дизајнерка угојила се чак 30 килограма због чега је након порођаја потражила помоћ нутриционисте, а дијета Биљане Типсаревић дала је одличне резултате.

- Придржавам се нутриционистичког плана, морала сам да се одрекнем ствари које јако волим.

 

Одрекла сам се својих тајних задовољстава зарад витке линије, а мој слатки грех су пецива и хлебасте ствари.

Имам доручак, ужину, ручак и вечеру. С тим што вечеру често прескачем или не једем после 18 сати, осим ако идем у ресторан с мужем, пријатељима или на неку прославу.

 

 

Пијем пуно детокс сокова и воде. С обизиром на то да скидам килограме добијене у трудноћи, морам изузетно да пазим шта једем, па се трудим да шећер уопште не уносим - испричала је тада за магазин Сторy.
Текст се наставља после огласа

 Дијета Биљане Типсаревић дала је озбиљне резултате, а модна дизајнерка истиче да иако јој је на почетку било тешко сада се већ навикла на здрав начин живота.

- Свашта нешто се налази на мојој трпези. Битно је да је све без шећера.

Мој метаболизам је навикао на то и трудим се да испоштујем сва правила која су ми битна.

 

На почетку је било тешко, али када се навикнете на тај режим исхране, немате ту потребу за било којим видом шећера, што не значи да се понекад нећу опустити за душу.

Можда поједем и неки слатки колач, али нећу претеривати - закључила је супруга Јанка Типсаревића која, морамо признати, никада боље није изгледала. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".