Међутим, данас је у његовом родном Купинову потпуно другачија прича - породична.

Бивши ријалити играч има ћерку Дуњу коју је добио са супругом Ангелином, а сад открива да ће се син, којег ускоро треба да добију, звати Арсеније.

- Ускоро треба супруга да ми се породи и то ће морати две недеље раније, јер је Арсеније велики и напредан. Све нам се врти око тога. Припремамо се. Дуња једва чека да се роди. Моја свакодневица је сада другачија. Обавеза ми је да данас скувам ручак, спремим вечеру, ако треба. Супруга то не може, јер је беба велика. И иначе је жена трудна. Дуња и ја средимо кућу, иако она разбаца по неколико пута све што сложим. Имам кокошкице, па онда будем и са њима. Причувам дете, с обзиром на то да супруга мора да одмара. Гледамо ТВ пројекте, полако учимо и песмице. Углавном имам обавезе око детета и супруге - прича Мики Ђуричић и открива шта мисли о ријалитију "Задруга" у којем је учествовао неколико пута.

Фото: Принтскрин Инстаграм/mikijevcimikizuta

 

 

- Ријалити је незгодна ствар. Доста различитих људи. Дође и до ружних речи. Човек се изнервира и пукне. Тешка је то психолошка игра. Кад си приватно окружен нормалним људима, мораш и ти бити нормалан. Не би било нормално да човек приватно долази у ситуације као у ријалитију. Онда би морао да се запита шта је са њим - рекао је Ђуричић и успут открио да ли ће ући у нову сезону ријалитија од септембра.

- Не знам да ли више имам живаца за ријалити. Међутим, никад не реци никад. Супрузи ћу бити потребан неколико месеци након што се породи. Пре бих себе видео иза камере, иако још нисам добио званичан позив. Нису године у питању, него је питање да ли сам спреман на то. Нисам сигуран. Рекао сам сто пута никад, па сам поново ушао. За сада не, а за касније ћемо видети - закључује Мики Ђуричић.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: