Градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић се огласио и открио да не подржава концерт контроверзног реперског двојца Десингерице и Пљугице који треба да се одржи у Републици Српској.

Фото: АТА имагес

 

- Бањалука не учествује у организацији и не подржава одржавање концерта извођача под називом “Десингерица и Пљугица”. У вези са тим издао сам наредбу свим нашим предузећима као и надлежним одељењима да приликом добијања захтева за давање у закуп јавне површине анализирају сам догађај и упознају се са садржајем истог који се планира изводити на јавним површинама на територији града Бања Лука. Сходно томе, сви догађаји и манифестације које се оцене као непримјерени неће добити дозволе Града. Наша дужност је да пратимо које се то вредности пласирају нашој деци, омладини и суграђанима, пише у објави Драшка Станивуковића на Инстаграму.

 

Подсетимо, контроверзни двојац својим наступима не престаје да шокира јавност.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/dragomirdespic_design

 

Осим што је јавност осудила њихово неумесно понашање на сцени и певач Слоба Радановић реаговао је на скандалозне снимке са наступа српских репера Десингерице (Драгомира Деспића) и Пљугице (Луке Бијеловића) на приморју, на којима се види како Десингерица благим покретима континуирано удара патиком у главу девојку из публике, којој је дао микрофон у руке и која пева у том тренутку.

Иначе, њима је својевремено због дегутантног понашања на сцени отказан наступ у Приједору.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".